Almeria – Celta Vigo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Almeria spelade i primera division förra säsongen, men hade flera motgångar på slutet och halkade ner i Segundan. De fick behålla stora delar av truppen trots nedflyttningen och jag trodde helt klart att laget skulle tillhöra toppen och möjligtvis ta klivet upp igen. Verkligheten har sett lite annorlunda ut då Almeria just nu är jumbo i Segundan på endast 13 inspelade poäng över 15 omgångar. Förvisso har laget plockat poäng i fem raka matcher på slutet, men det är endast oavgjorda resultat som mycket väl kunde vara fem förluster. Spelet ser inte alls bra ut med andra ord och prio ett är definitivt inte på den här cupmatchen. Dessutom vilas ett flertal viktiga spelare till helgens ligamatch.

Celta Vigo studsade tillbaka på vinnarspåret i helgen då Sporting Gijon (2-1) besegrades i ligan, detta efter ett sent segermål. Viktig vinst för laget som hade två raka förluster på kontot och hela sju insläppta mål. Just försvarsspelet som laget visat upp mot slutet är anledningen till att jag skippar den raka tvåan här. Celta Vigo är mycket trygga i sitt passningsspel och det är något som jag tror Almeria kommer få det jobbigt med. Celta Vigo har även varit väldigt lyckosamma på resande fot den här säsongen, med raden 4-1-1 och en målskillnad på 10-8.

Jag spelar Celta Vigo över 1,5 mål till 1,90 @ Unibet.

  • Match: Almeria – Celta Vigo
  • Spel: Celta Vigo över 1,5 mål
  • Odds: 1,90 @ Unibet
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 21:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar