Celta Vigo – Deportivo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Celta Vigo blev av med sin bästa spelare inför den här säsongen, då Rafinha reste tillbaka till Barcelona, efter att ha varit utlånad till Celta. Men kikar vi till hur det sett ut på försäsongen så saknar man inte honom ett dugg, för Celta Vigo ser ruskigt intressanta ut inför ligastarten. Det blev förlust i den första träningsmatchen för säsongen, där man roterade friskt och till stora delar hade ett b-lag. Men efter detta har man växla upp och är obesegrade i fem raka matcher, uppdelat på tre kryss och två vinster. Man tog en avstickare till England för ett par veckor sedan och spelade där fyra matcher på ganska kort tid. För motståndet stod Norwich (2-2), Wolves (1-1), Burnley (2-2) och Everton (3-1). Inte så imponerande resultat kanske, förutom mot Everton då, som man vann komfortabelt mot. Men sanningen är att Celta Vigo dominerat nästan varenda match, och extra mycket när man väl tryckt in det tyngre gardet. Bredden finns inte där i laget, och det kan även vara det som innebär en mittenposition istället för europaplats i ligan till slut. Men när man väl trycker in sina stjärnor så har man ett förbaskat grymt lag, och spelar fotboll därefter. Nolito, Charles, Orellana, Krohn-Dehli och Larrivey har visat strålande form på försäsongen och kommer garanterat skapa chanser ikväll. Man kommer med starkaste truppen i afton och det skulle förvåna mig om man inte går in stenhårt för att vinna detta.

Deportivo la Coruna är nykomlingar i la liga och har väl inte direkt värvat in några storstjärnor i laget. Isaac Cuenca har hämtats in från Barcelona och är väl en av de tyngre värvningarna, vilket säger en del. Kikar vi till träningsmatcher man spelat så hittar vi raden 3-1-2 på sex matcher. Man inledde lite knackigt men har nu tre raka vinster på kontot, där man inte släppt till ett enda mål. Men motståndet har väl inte varit av den tyngre kalibern och man imponerade inte alls på mig i senaste matchen mot segundalaget Sporting Gijon (1-0). Sporting ställde upp med en b-elva och trots detta så skapade inte Deportivo särskilt mycket framåt, även fast man hade ett ganska stort bollinnehav. Det var ett självmål som innebar seger i slutändan och det kommer krävas bra mycket mer för att få Celta Vigo på fall. Förutom målet så räknade jag det till en riktigt het målchans för Deportivo, och det är offensiven som är frågetecknet för laget. Cuenca fick väldigt mycket boll uppåt i planen och det märktes att han saknat att leka med den där bollen på spansk mark. Det skulle dribblas hela tiden och även fast han har bra teknik så har han inget ryck i sig, vilket resulterade i mycket tappad boll. Försvarsspelet är helt klart nyckeln för att Deportivo ska lyckas i år! Till dagens match så stryker vi lagkapten Manuel Pablo som åkte på en skada senast. Inte heller anfallare Lucas Perez kommer till spel.

Celta Vigo har det klart tyngre laget av dessa två och går man verkligen in för att vinna den här matchen så tror jag även att man gör det. Nolito är stekhet efter tre mål mot Everton och lyckas man bara pilla in en kasse på ”Depo” så tror jag att det kan räcka väldigt långt. Ettan blir mitt spel och vi sätter en mindre insats på detta, en insats som kan höjas efter att startelvorna kommit ut.

  • Match: Celta Vigo – Deportivo
  • Spel: Celta Vigo
  • Odds: 2,50 @ betsafe
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 21:30

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar