Burnley – Celta Vigo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Burnley höll till i Championship förra säsongen där man knep en andraplacering bakom seriesuveränen Leicester. Det innebär att man håller till i finrummet den här säsongen och alltså spelar i Premier League. Kikar vi till truppen så vimlar det inte direkt av stjärnor i laget, men det är väl framför allt kollektivet som är styrkan hos Burnley. Man jobbar hårt för varandra och är väl mest kända för sitt försvarsarbete förra säsongen. Endast 37 mål släppte man till på sina 46 ligamatcher, vilket också var minst i hela ligan. Men det finns även lite kvalité framåt i planen, där det är tänkt attSam Vokes och Danny Ings ska prestera på samma vis som man gjorde i Championship. Men det är väl inga namn som sätter allt för mycket skräck i ett försvar, dessutom så kommer inte Vokes medverka i dagens match. Inte heller viktiga yttermittfältaren Michael Kightly kommer vara med i dagens match, då både han och Vokes dras med skador. Kikar vi till träningsmatcher som Burnley spelat så hittar vi tre vinster och en förlust hittills denna försäsong. Men det är inte emot lag av samma kaliber som Celta Vigo.

Celta Vigo gjorde en mycket fin fjolårssäsong där man till slut hamnade på en 9:e plats i la liga. Till den här säsongen har man nu tappat Rafinha till Barcelona, en herre som gjorde väldigt mycket bra saker förra säsong. Men jag tycker ändå att Celta Vigo ser intressanta ut och man har även värvat smart. Stora delar av laget är kvar ska sägas, vilket helt klart är en fördel när man ska hitta varandra ute på planen. Celta Vigo bygger mycket på sitt fina passningsspel, och det är något som Luis Enrique verkligen printade in i klubben förra säsongen. Sedan har man nu spetsat till truppen med bland annat Pablo Hernandez samt Joaquin Larrivey, där den sistnämnda haft en mycket lyckad försäsong så här långt. Larrivey är ingen spektakulär anfallare på något vis, men får han en bra boll inne i boxen så trycker han oftast dit den, speciellt om han möter upp den med pannan. Celta Vigo har alltså spelat två träningsmatcher på engelsk mark redan, mot Norwich (2-2) samt Wolves (1-1). Matchen mot Norwich var man inte alls med från start och fick ganska tidigt 0-2 i baken. Men man lyfta sig efter detta och dominerade stort i den matchen, en match som alltså slutade 2-2. Även mot Wolves skapade man en hel del chanser, detta trots att det var dagen efter matchen mot Norwich. Nu har man fått lite mer vila i kroppen och det har inte rapporterats om några nya skador i truppen.

Träningsmatch och givetvis svårt att veta hur lagen kommer ställa upp och så vidare, men det känns helt klart som ett för högt odds på spanjorerna. Man har dominerat mot sina tidigare motståndare på engelsk mark och är man bara med från start idag så ska man kunna plocka hem detta. Testar därför en låg insats på Celta Vigo, där det är pengarna tillbaka på ett oavgjort resultat.

  • Match: Burnley – Celta Vigo
  • Spel: Celta Vigo (insatsen tillbaka vid oavgjort)
  • Odds: 2,50 @ bet365
  • Insats: 1,5/10 units
  • Spelstopp: 20:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar