Celta Vigo – Ajax

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Celta Vigo hade en tung start på spelåret, men har samtidigt få upp farten under de senaste matcherna. Dock åkte laget på en riktig käftsmäll senast mot Villarreal (0-5). I Europa League har klubben iallafall åstadkommit ett kryss och en vinst mot Standard Liege och Panathinaikos. Nu väntar gruppfinal.

Ajax har vunnit de två inledande matcherna med uddamålen. ”Godenzonen” har visat kvalité och moral och det är uppenbart att Europaspelet är av betydelse för holländarna, som parkerar på andraplatsen i den inhemska serien. Fantastisk form just nu, med nio raka vinster uppradade. Gästerna står för det naiva. Truppen är ung, orutinerad men talangfull och offensivt sylvass. Jag tror att man kommer gå hårt framåt, men blir sårbara bakåt.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,83 @ ComeOn.

  • Match: Celta Vigo – Ajax
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 1,83 @ ComeOn
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 19:00, 20/10

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar