Celta Vigo – Man United

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Celta Vigo är inte speciellt farliga i jämförelse med föregående säsong. Laget har emellertid tagit sig till semifinalen i Europa League. ”Celticos” resa hit är inte den svåraste, men likväl imponerande. Giuseppe Rossi kan inte spela matchen med anledning av knäskadan. Ruben Blanco och Carles Planas är osäkra till spel. Man har de bästa spelarna utvilade till detta möte, då dessa satt bänkade i matchen mot Bilbao.

Manchester United har inte prioriterat Europa League framför ligaspelet, något som gjort att lag som Rostov och Anderlecht varit småbesvärliga att ta sig förbi tidigare i det här slutspelet. Laget har som vanligt vissa problem med sitt skadeläge. Förutom Zlatan Ibrahimovic är Timothy Fosu-Mensah och Marcus Rojo otillgängliga till spel. Man kommer med största sannolikhet plocka ut det bästa laget.

Jag spelar på att båda lagen inte gör mål till 1,85 @ Unibet.

  • Match: Celta Vigo – Man United
  • Spel: BLGM – Nej
  • Odds: 1,85 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 21:05, 4/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar