Cádiz – Celta Vigo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Förlust med 1-3 hemma mot Real Madrid, men eftersom den spanska jätten stått för det fatala misstaget att låta ryssen Denis Cheryshev, också målskytt, spela trots att han var avstängd innebar att Cádiz, som enda lag från tredjedivisionen, fick en gratisbiljett vidare till åttondelsfinalerna. Att ”El Submarino Amarillo, över 180 minuter, ska skrälla till det i en åttondelsfinal mot ett betydligt bättre Celta Vigo känns långsökt. Sannolikheten att de lyckas med det, ens lyckas lösa oavgjort, ser dock undertecknad som liten.

Celta Vigo har plockat ut en stark trupp och de väntas också mönstra en närmast ordinarie startelva. Cádiz däremot; de är så pass upptagna med att försöka säkra sin biljett Segunda División att de väntas lufta vissa spelare. Nu har förvisso Celta Vigo två förluster uppradade efter varandra, men över det hela har man varit fenomenala under spelåret och innehar just nu femteplatsen i serien. Över all förväntan. Cupen är prioriterad och det är uppenbart att tränaren Eduardo Berizzo ser en fin titelmöjlighet i den.

  • Match: Cádiz – Celta Vigo
  • Speltips: Celta Vigo (2)
  • Odds: 1.90 @ betsafe
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 7/1, 20:30

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar