Elche – Valencia

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Elche har klättrat upp över nedflyttningsstrecket tack vara ett par vinster den senaste tiden, men det är fortfarande bara två poäng ner till Levante under strecket. Senast det begav sig var det bortamatch mot Sevilla (0-3) och som väntat blev det en ganska klar förlust. Men trots 0-3 i baken så skapade Elche en hel del chanser framåt och borde faktiskt gjort minst ett mål i matchen. Mycket handlar om Jonathas framåt och han är i särklass lagets viktigaste spelare. Brassen är riktigt stor i kroppen och förutom detta så har han även en riktigt fin teknik. Om han inte gör saker på egen hand så skapar han alltid ytor åt sina anfallskollegor. Kikar vi till den defensiva biten har Elche inte haft någon större lycka under säsongen. Med 48 insläppta mål över 27 omgångar så är det endast Levante och Rayo som släppt in fler mål. Idag är det hemmaplan och det innebär ett lite offensivare Elche skulle jag tro, vilket inte gynnar deras försvarsspel.

Hos hemmalaget stryker vi idag defensiva mittfältaren José Ángel (avstängd) samt skadade Aarón Ñíguez. Inga större avbräck i mina ögon. Valencia fortsätter ånga på och tog sig förbi Atletico Madrid i och med den senaste hemmavinsten motDeportivo La Coruna (2-0). Just hemmaplan har varit lagets stora styrka den här säsongen och med raden 12-1-1 så är man det bästa hemmalaget i ligan, före både Real Madrid och Barcelona. På bortaplan har laget inte varit lika lyckosamma med raden 5-5-3 och en målskillnad på 17-14. Kikar vi till de fem senaste bortamatcherna så har faktiskt Valencia släppt in ett mål i samtliga matcher. Offensivt finns det dock klass så det räcker och blir över hos Valencia. Jag tycker även att man har spelare som kan komma väl till hands här, med fart i kontringarna. Feghouli och Piatti har fart i benen och med en skadefri Paco Alcacer på topp så är laget sylvassa.

Till dagens match stryker vi Enzo Pérez hos gästerna och sätter samtidigt ett frågetecken för Negredo. Javi Fuego och Mustafi är tillbaka från avstängning och lär ta plats i startelvan.

Jag tror på fart i kvällens match och kikar vi på de senaste drabbningarna lagen emellan så har det blivit en del mål. Mötet tidigare på säsongen slutade 3-1 till Valencia, och under fjolårssäsongen tog de båda lagen en varsin 2-1 seger på hemmaplan. Vi sätter därför en medelinsats på över 2.5 mål i matchen.

  • Match: Elche – Valencia
  • Spel: Över 2.5 mål
  • Odds: 2.15 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar