Espanyol – Getafe

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Espanyols inledning på säsongen har varit oerhört tung, allra främst offensivt sett. På Periquitos tolv inledande matcher i Primera Division har man skrapat ihop bara nio mål framåt och vore det inte för deras stabila defensiv, skulle de troligtvis vara indragna i bottenstriden. Hemmalagets Leo Baptistao är ej tillgänglig. Förmodligen kommer Sergio Garcia ersätta honom. Dessutom saknas Gerard Moreno.

Getafe har tagit sju av nio poäng på deras tre senaste matcher och läget ser ganska bra ut. Nu väntar dock en match som laget brukar ha svårt i. I två raka möten borta mot Espanyol har man gått mållösa från planen och tendensen med målsnåla matcher mellan lagen är väldigt tydlig. Hos Getafe är Gaku Shabasaki inte tillgänglig, medan Karim Yoda inte heller är spelklar. Matchen lär bli målfattig.

Jag spelar på att båda lagen inte gör mål till 1,80 @ Ladbrokes.

  • Match: Espanyol – Getafe
  • Spel: BLGM – Nej
  • Odds: 1,80 @ Ladbrokes
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 27/11

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar