Getafe – Malaga

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Getafe har tillskansat sig hela 14 gula och 1 rött kort så här långt, vilket blir ett vansinnigt högt snitt på 5 kort per match. Getafe har även dem en hel del opolerade spelare som inte undviker att spela fult, främst mittbacken Alexis Delgado. Hoppar vi över till Malaga så har Los Boquerones tagit 8 gula kort på deras tre inledande matcher, vilket blir ett snitt strax under 3 kort per match. Inte helt otippat är det defensiva mittfältaren Recio som plockat flest kort hittills med sina två gula.

Viktiga poäng på spel i afton och det är definitivt något som gynnar kortspelet. Getafe har inte tagit en enda poäng så här långt och Malaga står utan seger på tre försök. Det kommer satsas fullt ut för en trepoängare och lär därför smälla en del i närkamperna. Domaren i matchen som heter José María Sánchez Martínez hade väldigt högt kortsnitt i Segundan förra säsongen och han startade debutsäsongen i La Liga på bästa vis med 9 gula kort i mötet mellan Sociedad – Sporting.

Mitt spel blir Över 7 kort med Asian Handicap till 1,80 @ bet365

  • Match: Getafe – Malaga
  • Spel: Över 7 kort (AH)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 20:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar