Getafe – Huesca

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Getafe verkade närmast avgjort när Jorge Molina skyfflade in sin andra balja i 74:e minuten, som betydde en 2-0-ledning i det inledande mötet, men Huesca samlade krafterna på ett moralstärkande vis och hämtade in underläget till oavgjort. Getafe stod för en ytterst solid prestation i förra mötet, bortsett från avslutande kvarten. Favorftiskapet ligger hos Getafe som har hemmaplansfördel.

Huescas kvittering kom så sent som i den fjärde stopptidsminuten, så det var verkligen kniven mot strupen under slutminuterna. En förlust och det här hade blivit oerhört tufft. Jag tror bortalaget får det tufft ikväll. Getafe har verkligen briljerat på Coliseum Alfonso Pérez under spelåret, där de förlorade blott en av 21 matcher, 13-7-1 i resultatraden. Detta medan Huescas bortafacit varit lite sisådär.

Jag spelar på Getafe -0,5 mål (Asian Handicap) till 1,86 @ Unibet.

  • Match: Getafe – Huesca
  • Spel: Getafe -0,5 mål (AH)
  • Odds: 1,86 @ Unibet
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 21:00, 17/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar