Huesca – Getafe

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Huesca plockade sista playoff-platsen med minst möjliga marginal. Laget gick förbi Valladolid i den sista omgången. Fem mål bättre målskillnad räckte för chansen på Primera Division nästa säsong. Ett kryss ligger nära till hands i kvällens match och skulle något lag vinna är det troligast att hemmastarka Huesca vinner, förmodligen med uddamålet. I ligaspelet slutade båda matcher mellan lagen oavgjort.

Getafe slutade på tredjeplatsen, blott två poäng bakom Girona. Det haltande bortaspelet är den enkla förklaringen till att det klassiska, åtminstone i modern tid, La Liga-laget nu tvingas kvala istället. Laget plockade hem fem poäng mer än Huesca i ligaspelet och har dessutom fördelen av att avsluta dubbelmötet på hemmaplan. Jag tror laget kan vara nöjda med ett oavgjort resultat i kvällens match.

Jag spelar på krysset (hemmalaget inget spel) till 1,95 @ bwin.

  • Match: Huesca – Getafe
  • Speltips: X (1 inget spel)
  • Odds: 1,95 @ bwin
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 14/6

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar