Levante – Espanyol

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Levante har inga vackra siffror på slutet då laget har förlorat fyra av sina fem senaste ligamatcher, vilket innebär att laget halkat ner under nedflyttningsstrecket. Det är dock otroligt tajt i botten av La Liga då både Almeria och Deportivo ovanför strecket skrapat ihop samma antal poäng som Levante. Levante är inte längre något tråklag utan man brukar släppa loss rejält i matcherna, speciellt på hemmaplan. Det kan vi även se på de senaste matcherna hemma på Ciutat de València där fyra av de fem senaste klivit över 2,5 mål. Levante måste gå för tre poäng i dagens match och det tror jag kommer sätta tonen för hur matchbilden kommer se ut.

Levante har gått från ett otroligt defensivt inriktat lag till att faktiskt spela en ganska underhållande fotboll. Det är inte rätt väg att gå för laget men med tanke på tabellpositionen så måste man gambla lite. Jag tror vi kan få se lite ”raggarfotboll” här och testar därför en insats strax under medel på över 2 mål (goal line) i matchen. Pengarna tillbaka på exakt två mål!

  • Match: Levante – Espanyol
  • Spel: Över 2 mål (goal line)
  • Odds: 1,925 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar