Granada – Malaga

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Granada har ny tränare, den legendariska försvararen Tony Adams. Engelsmannen har kommit in med energi och övertygelse om att Granadas prekära tabelläge går att rädda, men på planen ser det inte särskilt bra ut. ”Rojiblancos horizontales” har sju poäng upp till säker mark. Hemmalaget har två tunga avbräck i deras defensiv. Matthieu Saunier och Dimitr Foulquier finns på skadelistan.

Malagas vårsäsong har varit något bättre än den skakiga höstsäsongen. Tre vinster på de fyra senaste, varav en mot Barcelona, är en indikation på att Malaga är på gång. För gästernas del är skadelistan betydligt dystrare. Youssef En-Nesyri, Michael Santos, Duda och Mikel Villanueva har i veckan dragit på sig skador som gör att de rapporteras missar matchen.

Jag spelar på att matchen slutar oavgjort (bortalaget inget spel) till 1,96 @ betsson.

  • Match: Granada – Malaga
  • Spel: X (bortalaget inget spel)
  • Odds: 1,96 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:30, 25/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar