Granada – Sociedad

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Ett mycket pressat Granada tar idag emot Real Sociedad hemma på Los Cármenes. En viktig match för hemmalagets tränare, Joaquin Caparros, som ryktas få sparken om det inte blir vinst idag. Jag tror han sitter lugnt åtminstone en vecka till efter dagens match.

Granada är ett lag i kris just nu då man placerar sig som nästjumbo i ligan med endast 13 inspelade poäng. Helt klart en missräkning med tanke på vilken trupp som tränare Caparros har att jobba med, den är nämligen inte dålig. Men det har inte stämt ute på planen och det som grusat mest är målskyttet. Laget har endast gjort 10 mål framåt och det är sämst i hela La Liga. Chanser skapas dock och får man bara lite självförtroende i de avgörande lägena så tror jag att det kan lossna för laget. Man är obesegrade i tre raka ligamatcher på hemmaplan, men eftersom samtliga tre matcher slutat med kryss så plockar man inga placeringar i tabellen. Granada kommer gå hårt för vinsten idag och jag tror laget är riktigt hungriga på en trepoängare. Ganska lång skadelista hos hemmalaget som idag saknar Machís, Martins, Murillo, Córdoba, Rochinaoch Sulayman. Men de enda spelarna som jag ser som riktiga avbräck är Murillo samt Cordoba, i övrigt tycker jag att Granada har täckning.

Real Sociedad har fått effekt av tränarbytet och har plockat poäng i fyra av de fem senaste ligamatcherna. Nu senast besegrade man Barcelona (1-0) på hemmaplan och det är en hygglig skalp för Moyes och hans mannar. Men trots att poängen trillat in så tycker jag inte att Sociedad imponerat överdrivet mycket, det gjorde man heller inte mot Barcelona. Det blev även förlust tidigare i veckan då man reste till El Madrigal för cupmatch mot Villarreal. Matchen slutade 1-0 till den gula ubåten och sett till chanserna i matchen så borde Sociedad fått stryk med ytterligare ett par bollar. Baskerna är även det sämsta bortalaget i hela La Liga och saknar fortfarande en ligavinst på resande fot. Endast fyra mål framåt har man lyckats med på åtta bortamatcher. Även gästerna har en relativt lång frånvarolista där vi stryker skadade trion Zurutuza, Zaldua och Mikel González idag. Inte heller Granero eller Markel Bergara kommer till spel då båda är avstängda. Vidare så sätter vi ett frågetecken för lagets stjärna Carlos Vela som haft småskavanker på slutet och inte fanns med i cupmatchen mot Villarreal.

Granada bör vara otroligt taggade i dagens match och jag tycker man ska ha vettiga chanser mot ett Sociedad som inte imponerat på mig. Hittar hemmalaget bara lite skärpa i avsluten så tror jag att Caparros får behålla jobbet en vecka till. Vi testar en insats strax under medel på Granada och tar insatsen tillbaka vid ett oavgjort resultat.

  • Match: Granada – Sociedad
  • Spel: Granada (insatsen tillbaka vid oavgjort)
  • Odds: 1,98 @ Unibet
  • Insats: 3,5/10 units
  • Spelstopp: 19:00

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar