Eibar – Granada

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Eibar har gjort en makalös säsong hittills och laget placerar sig på 7:e platsen i ligan med endast två poäng upp till sista Europaplats. Förvånansvärt egentligen med tanke på att man inte har några direkta profiler i truppen. Dock sliter laget hårt för varandra och spelar då och då en rolig fotboll. Formen är utmärkt då ”Armagiñak” kommer in till den här matchen med tre raka segrar i bagaget, där Gijon (2-0), Betis (4-0) och Espanyol (2-1) stått för motståndet. Två av dessa vinstmatcher har varit på hemmaplan och det är även där som jag tycker att Eibar gör sina bästa matcher.

Granada kämpar i botten av tabellen där laget placerar sig på en 17:e platsen för tillfället med en poäng till godo på Rayo Vallecano under strecket. Jag tycker det finns ljusglimtar hos Granada och laget skapar alltid chanser i sina matcher, men bedrövliga avslut tillsammans med ett bedrövligt försvarsspel gör att man ligger där man ligger i tabellen. 36 insläppta mål innebär nästan ett snitt på två insläppta per match, då blir det svårt att plocka trepoängare. Senast åkte man till Camp Nou och fick stryk med klara siffror mot Barcelona (0-4). Kikar vi just till spelet på resande fot så har Granada släppt in två mål eller fler i sju av de 10 senaste bortamatcherna.

Jag spelar Eibar över 1,5 mål till 2,08 @ Unibet.

  • Match: Eibar – Granada
  • Spel: Eibar över 1,5 mål
  • Odds: 2,08 @ Unibet
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 20:30, 18/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar