Deportivo – Eibar

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Fredagsmatch i La Liga som vanligt där vi idag tar oss till Riazor för att bevaka mötet mellan Deportivo – Eibar. Jag har hittat två intressanta spel i den här matchen som jag testar med en slant vardera.

Mitt spel blir ett målspel då jag tror vi kan komma att få se en del mål här. Förra gången lagen möttes gjorde Deportivo ett tidigt mål och la sig sedan på försvar, vilket innebar att matchen inte blev särskilt underhållande. Nu har Deportivo endast tre poäng ner till Granada under strecket och givetvis siktar man på en trepoängare och inget annat i afton. Det borde öppna upp den här matchen då Eibar brukar kunna bjuda upp till dans.

Förvisso saknas det en del offensivt krut i form av Manu del Moral (10/3), Farina (12/1) samtRodriguez (12/2). Men vi har även lite defensiva kuggar borta. Hemmalaget saknar ordinarie mittback Sidnei (18/0) och hos gästerna stryker vi avstängda ytterbackarna Lillo (14/0) och Abraham (12/1). Jag tror på bra fart i matchen och då ska vi kunna få se minst två mål tycker jag.

  • Match: Deportivo – Eibar
  • Spel: Över 2 mål (goal line)
  • Odds: 1,95 @ bet365
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar