Eibar – Malaga

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Eibar är kanske Primera Divisions största utropstecken den här säsongen, och den stora anledningen är lagets starka hemmaspel. Där radar klubben upp vinster, ofta med ganska god marginal dessutom. På det hela taget är formen dessutom väldigt god, med endast förlusten på de sex senaste matcherna. Förlusten kom också mot Atletico Madrid. Hemmalagets vinstmöjligheter ikväll är mycket goda.

Malaga har en horribel säsong bakom sig. De ligger nu toksist med elva inspelade poäng på 19 matcher. Det gör att laget i skrivande stund har hela sju poäng upp till säker mark. Detta innebar att det tvingade fram ett drastiskt beslut av den sportsliga ledningen. Nya tränaren José Gonzalez ska försöka vända på skutan. Malaga är väldigt formsvaga med fyra raka förluster i ligaspelet, inte mycket talar för dem här.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ William Hill.

  • Match: Eibar – Malaga
  • Speltips: Eibar (1)
  • Odds: 1,70 @ William Hill
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 21:00, 22/1

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar