Eibar – Real Betis

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Eibar har hållt en rätt bra standard under spelåret. Laget städade undan Celta Vigo med uddamålet inför hemmapubliken senast och kommer till matchen med stärkt moral och självförtroende bland spelarna. Det är på hemmaplan pinnarna trillat in, även om det verkar som de trivs något bättre i underdogposition.

Real Betis har inte varit nöjda över seriestarten och under uppehållet hämtades en tränare in, Víctor Sánchez och bytet fick effekt direkt. En stabil 2-0-vinst över Las Palmas blev det i debuten. Nu innehas trettondeplatsen i tabellen. Allt talar för en tät match att vänta. Det är två relativt jämnstarka parter som drabbar samman.

Jag spelar på kryss till 3,55 @ NordicBet.

  • Match: Eibar – Real Betis
  • Speltips: Oavgjort (X)
  • Odds: 3,55 @ NordicBet
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 25/11

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar