Real Betis – Valencia

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Betis innehar sjätteplatsen i Primera Division. Béticos har presterat bättre än förväntat och senast fick laget oavgjort borta mot Real Sociedad, verkligen urstark insats. Detta bröt sviten på tre raka segrar. En av dessa vinster kom mot mästarna Real Madrid på bortaplan. Javi García och Ryad Boudebouz finns på hemmalagets skadelista. Betis-tränaren Quique Setién får dock tillbaka mittfältaren Campbell.

Valencia är tillbaka i den spanska toppen och det verkar de vara för att stanna. Tränaren Marcelino har med starkt resultat implementerat sin spelfilosofi med pricksäkerhet i spelartruppen, så pass att det räckt till att ta position på tredjeplatsen i tabellen. Trots matcher mot bland andra Real Madrid samt Atlético Madrid är de fortfarande obesegrade. Valencia är dessutom inne i en vinstsvit om tre matcher.

Jag spelar på Valencia +0 (Asian Handicap) till 1,90 @ Unibet.

  • Match: Real Betis – Valencia
  • Spel: Valencia +0 (AH)
  • Odds: 1,90 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 15/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar