Espanyol – Real Betis

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Espanyol placerar sig på 14:e plats med 28 inspelade pinnar, med fyra ner till det röda området i tabellen. Espanyol har hittat formen och har två raka segrar mot Gijon (2-4) och Deportivo (1-0). Uppladdningen inför matchen har varit allt annat än optimal för Espanyol. Veckan inleddes med att en mindre allvarlig sjukdom drabbat laget, hela åtta spelare missade tisdagens träning, varav sju som startade senast och statusen kring dessa är oklar. Oavsett om alla hinner bli friska till avspark, har det såklart påverkat laget.

Real Betis placerar sig på 13:e plats med även dem 28 inspelade poäng. Gästerna ser klart mer stabila ut nu, kontra under perioden mellan december och februari, hela 12 vinstfria matcher radades upp. Inför den här matchen står de stärkta med fyra matcher i följd utan torsk, tre kryss och en vinst. Inte så att man imponerat överdrivet, men facit är alltjämt imponerande.

Real Betis spelas med +0,5 mål (asian handicap) till 1,96 @ ComeOn.

  • Match: Espanyol – Real Betis
  • Speltips: Real Betis +0,5 (AH)
  • Odds: 1,96 @ ComeOn
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 3/3, 20:30

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar