Espanyol har som sagt tappat en hel del klasspelare inför den kommande säsongen och har inte alls lyckats ersätta dessa enligt mig. Om vi börjar på målvaktsposten så lämnade Kiko Casilla till förmån förReal Madrid. En mycket stabil målvakt som räddade många poäng åt Espanyol förra säsongen. Bardi har lånats in från Inter och sedan har Espanyol även Pau Lopez, men det är inga målvakter av samma klass som Casilla. Kikar vi framåt i planen så har klubbikonen Sergio Garcia och även Stuani lämnat, två spelare som bar det offensiva förra säsongen. Nu har man Caicedo kvar och även Thievy har hämtats hem från Almeria, men det är ett klart försvagat lag offensivt. Kikar vi till träningsmatcherna så här långt så har det gått hyfsat för Espanyol ändå med två vinster och tre kryss på fem matcher. Men förutomSouthampton (1-1) så är det mot relativt svagt motstånd, så det drar jag inte för stora växlar av.

Betis är nykomlingar i La Liga efter en kort sejour i Segundan och jag tycker laget ser intressant ut inför säsongen. Det finns rutin i laget, både från tränarhåll med Pepe Mel och även i truppen med bland annat ikonerna Jorge Molina, Ruben Castro och nu också Rafael van der Vaart. Det mixat med lite ungdomlig talang tror jag kan bära långt för Betis i år, även fast träningsmatcherna inte visat det bästa från laget. Fyra förluster på de sju träningsmatcher som Betis spelat. Men laget kommer från en 2-1 vinst mot Huelva senast och det var viktigt att man fick göra ett par baljor, båda från Molina där. Det har varit en hel del rotation i tidigare matcher, men idag när man möter en seriekonkurrent, med bara två veckor till säsongsstart, tror jag att Pepe Mel spetsar till det lite. Samtliga spelare förutom Van der Vaart finns tillgängliga för match.

Betis har spelat mot ett La Liga-lag på försäsongen och då slutade det 1-1 mot Athletic Bilbao. Jag tycker inte Espanyol ser särskilt starka ut inför säsongen och är därför förvånad över att man blivit såpass stora favoriter här. Vi testar en mindre insats på Betis +0,5 vilket är samma spel som en dubbelchans x2.

  • Match: Espanyol – Betis
  • Spel: Betis +0,5
  • Odds: 1,85 @ bet365
  • Insats: 2/10 units
  • Spelstopp: 19:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!