Espanyol – Real Sociedad

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Espanyol har det minst sagt jobbigt för tilfället. De blev fullständigt förnedrade senast när de förlorade med 6-0 borta på Santiago Bernabéu-stadion mot Real Madrid. Laget är uppe i åtta raka matcher utan seger (två oavgjorda och sex förluster). De svaga prestationerna och resultaten har även gjort att de trillat i tabellen och inför dagens match ligger endast en poäng före Las Palmas på en nedflyttningsplats. Inget lag i La Liga snittar lika många gula kort i sina matcher som Espanyol. När de spelar hemma blir det i snitt 6,8 gula kort och nu senast när de mötte just Real Sociedad kom det fram fem gula och ett rött och senast de möttes på RCDE Stadium visades hela åtta gula kort.

Real Sociedad kommer till dagens match med en seger i ryggen efter 2-1 hemma mot Real Betis. Men senast de spelade på bortaplan åkte de på en förnedrande 5-1 förlust mot 16:e placerade Sporting Gijón vilket givetvis väcker frågetecken. Bortaspelet har samtidigt varit under all kritik med sju raka matcher utan en enda seger fördelad på fem förluster och två oavgjorda med målskillnaden 6-19. Real Sociedad ligger även de högt över ligasnittet sett till antal kort och förutom Espanyol är det bara tre andra lag i ligan vars matcher snittar fler gula kort (5,9) och till det tillkommer ett rött kort ungefär var tredje match.

Jag spelar över 6,0 kort till 2,25 @ William Hill.

  • Match: Espanyol – Real Sociedad 
  • Speltips: Över 6,0 kort
  • Odds: 1,84 @ William Hill
  • Insats: 1/10 units
  • Spelstopp: 20:30, 8/2

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar