Espanyol – Real Betis

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Espanyols chanser att kriga om Europaplatserna lever fortfarande vidare. Just nu placerar sig laget på niondeplatsen i Primera Division och har endast fyra poäng upp till Bilbao på sjundeplatsen. Övre halvan av tabellen är väldigt jämn. I dagens match ska Espanyol betraktas som den bättre parten. Man har dessutom kunnat leverera bra resultat inför hemmafansen. De har vunnit 6/8 senaste matcherna.

Real Betis är erkänt starka hemma, liksom tunna borta. Endast en av de tio senaste matcherna på resande fot har slutat i vinst, och hela åtta av dessa förlorats. Statistik som talar starkt emot dem i den här bataljen. Real Betis har i praktiken säkrat kontraktet i Primera División, men inte mer än så. Förmodligen infinner sig lite mättnad i truppen, fastän tio matcher återstår av säsongen.

Jag spelar på raka ettan till 2,20 @ William Hill.

  • Match: Espanyol – Real Betis
  • Spel: Espanyol (1)
  • Odds: 2,20 @ William Hill
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 31/3

Spelbolag BonusLänk
william1500 krSpela här!

Lämna ett svar