Malaga – Real Sociedad

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Malaga har fortsatt underpresterat denna säsongen. ”Boquerones” hade en dålig säsongstart och har fortfarande inte fått fart. Det förklarar också poängskörden på 21 poäng efter 17 färdigspelade omgångar. Man har gjort mål i fem raka matcher, trots att laget inte vunnit något av dem. 26 mål på 17 matcher för Malaga.

Real Sociedad kan ses som ett av säsongens största utropstecken. Laget kan med en seger gå förbi Villarreal i tabellen och därmed landa på femteplatsen, ynka två poäng bakom Atletico Madrid på fjärdeplatsen. Real Sociedad gjort mål i samtliga sina matcher sedan den 24 september. 28 mål på 17 matcher för Real Sociedad.

Jag spelar på över 2,5 mål till 2,08 @ bet365.

  • Match: Malaga – Real Sociedad
  • Speltips: Över 2,5 mål
  • Odds: 2,08 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 16/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar