Real Sociedad – Gijon

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Sociedad har varit under isen sedan mitten av mars och endast tagit en pinne på deras fyra senaste matcher. Sociedads poäng inkasserades hemma på Estadio Anoeta mot Leganés. ”Los Txuri-Urdin” har därför tappat platsen i Europaområdet av tabellen. Man har stora bekymmer och framförallt gällande offensiven som har strulat på sistone. Sociedad har bara nätat en gång på fyra matcher.

Gijón har en nedflyttningsplats, men har samtidigt visat upp en fin form på sistone och framförallt stängt igen bakåt. Endast en av de fyra senaste matcherna har klivit över 2,5 mål för dem, och det var i 3-1-vinsten över ett svajigt Granada. Exempelvis har bortalaget under den här perioden krigat sig till oavgjort, 0-0, borta mot Sevilla. Nu senast förlorade de med knappa 0-1 när Málaga kom på besök.

Jag spelar på under 2,5 mål till 2,25 @ betsson.

  • Match: Real Sociedad – Gijon
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 2,25 @ betsson
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 2o:45, 10/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar