Sociedad – Real Betis

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Real Sociedad är tippade ovanför Betis, runtom mittenskiktet, men båda dessa ses som jämbördiga lag. Sociedad fölorade med 0-2 borta mot Eibar senast, dock efter att ha spelat med en spelare utvisad i större delen av matchen. Emellertid är det knappast en prestation som stärker klubben. Försvarsspelaren Aritz Elustondo är dessutom avstängd.

Real Betis har imponerat i seriespelet. Deras förluster har kommit mot Barcelona och Sevilla, på bortaplan i båda fall. Annars är det mestadels positiva resultat och även prestationer. Nu har laget bara spelat sex matcher, men samtidigt bådar det gott för framtiden.

Jag spelar Real Betis +0,5 mål (Asian handicap) till 2,02 @ Unibet.

  • Match: Sociedad – Real Betis
  • Speltips: Real Betis +0,5 mål (AH)
  • Odds: 2,02 @ Unibet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 30/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!