Deportivo – Real Betis

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Deportivo befinner sig i en pressad situation. Man ligger på platsen precis ovanför det röda tabellområdet. Gapet till nedflyttningsstrecket är på fyra pinnar, så man kan inte slappna av. Man behöver spela för tre poäng idag, stärkta av hemmaplan. Ett offensivt spel kan emellertid straffa defensiven. Självförtroendet är bättre, tack vare den efterlängtade segern nu senast.

Real Betis innehar fjortondeplatsen i La Liga med åtta poäng ner till nedflyttningsstrecket. Laget är förvisso inte i närheten av lika pressade, men behöver alltjämt hitta formen. Defensivt har Real Betis enorma bekymmer, vilket tio insläppta mål på de fyra senaste matcherna indikerar på. Framåt är leveransen dock acceptabel, till och med rätt bra.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 2,05 @ ComeOn.

  • Match: Deportivo – Real Betis
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 2,05 @ ComeOn
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 18:45, 8/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar