Real Madrid – Deportivo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid innehar femteplatsen i Primera Division. ”Marängernas” situation, har under sistone varit relativt kämpigt. Real gör ofta jobbet och vinner majoriteten av matcherna, men den där självklarheten som gjorde laget till ohotade etta i världen under lång tid är som bortblåst. Hemmalaget känns ganska omotiverade i nuläget. Klubben har endast plockat två vinster på deras sex senaste matcher.

Deportivo La Coruna är ett lag som ofta kan streta emot hyfsat och som sällan gör bort sig. 4-0-torsken borta mot Barcelona var såklart ingen höjdare, men i övrigt förlorar man sällan med mer än två mål. Det kan också vara värt att ha med sig. Här borde såklart Real Madrid vinna till slut. Förmodligen blir det en ganska komfortabel seger. Å andra sidan tror jag inte på någon målmässig urladdning.

Jag spelar på under 4,5 mål till 1,73 @ betway.

  • Match: Real Madrid – Deportivo
  • Speltips: Under 4,5 mål
  • Odds: 1,73 @ betway
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:15, 21/1

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar