Real Madrid – Juventus

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid, de regerande Champions League-mästarna, kan gå mot en säsong utan en av de mer ädla titlarna där man, utöver att ett underläge ska hämtas upp här, kan ha förlorat hoppet om ligatiteln senast i helgen. 2-2 hemma mot Valencia innebär att det är klar fördel för antagonisten Barcelona som nu är 4 poäng upp med 6 pinnar kvar att spela om. Vill man även få till en drömfinal och ett El Clasico i Berlin så har Carlo Ancelottis mannar lite att jobba på.

Juventus går som bekant mot en lysande säsong, trots turbulensen inledningsvis med ett överraskande skifte på tränarposten, där man alltjämt har chans på trippeln med bland annat en ligatitel som är säkrad sedan tidigare. Juve har varit överlägset på inhemsk mark och i Serie A även i år där man kan notera att man är hela 16 poäng upp (med 3 omgångar kvar) på närmsta lag i tabellen. Positivt att Paul Pogba var tillbaka och fick matchträning i helgen där han kan bli ett väldigt fint tillskott ikväll.

Det första mötet blev en fysisk tillställning med totalt 7 gula kort där jag vill tro att kvällens match, som kommer dömas av svensken Jonas Eriksson, kan komma upp i något liknande. Giorgio Chiellini tog ett av dessa kort efter en riktig stekning på Cristiano Ronaldo i slutminuterna – och jag skulle inte bli förvånad om han eventuellt tvingades gå för en sådan i ett tidigare skede ikväll för att undvika en farlig attack från motståndet. Den rutinerade och hetlevrade mittbacken har växlat upp rejält mot säsongens slutspurt med totalt 5 gula kort i de 8 senaste matcherna (att jämföra med endast 6 i de föregående 40 under den här säsongen) han har spelat och viker sig inte för att antingen spela tufft eller gå för en taktisk foul när det väl behövs. Mot ett motstånd med spelare i absoluta världsklass är det medel som kan komma till användning och där är Chiellini, i sin position, en av spelarna i farozonen.

  • Match: Real Madrid – Juventus
  • Spel: Giorgio Chiellini att få ett gult kort
  • Odds: 3,00 @ Nordicbet
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 20.45 13/5

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar