Juventus – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Juventus resa tillbaka till den italienska och europeiska toppen har varit makalös. Laget står stärkta med sex raka Serie A-titlar och förförra året spelade den gamla damen Champions League-final mot Barcelona. Juventus har förmodligen världens bästa försvarsspel, vilket är en stor anledning till lagets avancemang och finalplats. Juventus kommer backa hem, spela tight och ställa om när möjligheter ges.

Real Madrid vann nyligen Primera División för första gången på fem hela år. En vinst för Zinedine Zidane och hans Real Madrid i kvällens match skulle innebära klubbens tredje Champions League-titel på de fyra senaste försöken. Real Madrid kommer hålla mycket i bollen och föra spelet, men jag tror inte de kommer gå på någon tokoffensiv, eftersom att de vet att Juventus är vassa i omställningsspelet.

Jag spelar på under 2,5 mål i matchen till 1,72 @ Unibet.

  • Match: Juventus – Real Madrid
  • Spel: Under 2,5 mål
  • Odds: 1,72 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 3/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar