Juventus – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Idag är det återigen dags att sparka igång Champions League, den finaste av klubbturneringar. I grupp B tar Juventus emot Real Madrid i hemmaborgen. Ett Juventus som har ett besvärligt tabelläge med endast två inspelade poäng på sina tre Champions League-matcher. Juventus har sedan länge haft en tendens att överraska sina supportrar. När man väl räknar bort de svartvita hjältarna, så bjuder de istället på en rejäl uppryckning och påvisar fansen det motsatta. Låt oss se om det väntar oss en överraskning ikväll. Ingen kan undgå det faktum att Juventus formkurva för tillfället pekar uppåt. Laget ligger på en delad andra plats tillsammans med Napoli, och tre poäng bakom serieledande Roma som tappade poäng mot Torino i helgen, något som förvisso gladde båda tjurarna. Spelmässigt har faktiskt Juventus höjt sig en aning, men fortfarande inte tillräckligt mycket. Det finns fortfarande väldigt mycket kvar att ge för att Juventus ska nå formkurvans absoluta maximipunkt. Det var en händelsefattig match på Stadio Ennio Tardini senast som till sist fick sig ett lyckligt slut för Juventus del. Trots ett långsamt tempo och en fantasilös insats, lyckades den gamla damen plocka med sig tre oerhört väsentliga poäng.

Real Madrid, som är ett av världens bästa klubblag har visat något svagare form sedan senaste mötet mot Juventus för två veckor sedan, där Madrid vann med 2-1 inför hemmafansen. De vitklädda som tidigare kört över allt motstånd i La Liga, har den senaste tiden varit mänskligare i årets upplaga. Där bland annat försvarsspelet varit något ojämnt.  Madrid fick stryk i toppmötet mot Barcelona, stod för en imponerande insats mot Sevilla, för att därefter ta en knapp seger mot Vallecano. På pappret ser det ut som ett helt godkänt facit, men faktum är att Spaniens stolthet hittills inte lyckats imponera i årets upplaga av La Liga. Förr körde de över all motstånd i Spanien (bortsett från El Clasico-mötena), men numer så har de svårigheter att ta poäng mot jumbolag såsom Vallecano. Visserligen hade Madrid en komfortabel 0-3 ledning i den matchen, men var däremot nära på att förlora allt i den andra halvleken. Laget ligger på en nuvarande tredjeplats, fem poäng bakom tvåan Atletico Madrid och hela sex poäng bakom serieledande Barcelona, vilket inte är okej för Madrid, speciellt inte efter endast tolv omgångar.

Noterbart:
– 
Juve har i de senaste fem mötena mot Madrid, vunnit fyra av fem matcher
– Hemmalaget har  fortfarande inte  förlorat på Juventus Stadium, varken i CL eller ligasammanhang.
– Det som talar för Juventus är främst tabelläget.

Läget i Juventus:
Chiellini avstängd, på skadelistan finns som tidigare: Pepe, Lichtsteiner och Vucinic.

Läget i Real Madrid:
Vad det gäller skadeläget, så ser truppen relativt frisk ut. Den enda spelaren som är värd att nämna som missar matchen är ytterbacken Coentrao som ådrog sig en skada senast mot just Juve.

  • Match: Juventus – Real Madrid
  • Spel: Juventus (1)
  • Odds: 2,50 @ bet365
  • Insats: låg
  • Spelstopp: 20:45, 5/11

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar