Bayern – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Bayern München dominerar den tyska klubbfotbollen med järnhand. Bayern har vunnit Bundesliga fyra år på raken och i praktiken säkrat deras femte raka titeln. Hemmaspelet är basen för Bayern München, särskilt i Europa. 16 raka på Allianz Arena är vunna, varav 15 under ordinarie tid i Champions League. Samtidigt har lagets motstånd varit bland annat Atlético Madrid, Juventus och Barcelona.

Real Madrid är nära ännu en titel i Primera Division. Den enda nämnvärda konkurrenten, Barcelona, har spurtats ifrån och serien toppas med tre pinnars försprång med matchen mindre spelad. Real Madrid tappade sent och fick bara oavgjort, 1-1, när Atlético Madrid kom på besök. Tuff match och förmodligen är laget slitet fysiskt och psykiskt sedan den bataljen.

Jag spelar på raka ettan till 1,83 @ bet365.

  • Match: Bayern München – Real Madrid
  • Spel: Bayern München (1)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 2o:45, 12/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar