Bayern – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Returmöten av Champions League där Real Madrid rest till Tyskland för att möta Bayern Munchen på Allianz Arena. Hemmalaget har ett 0-1 underläge att hämta in från första mötet, något som jag tror innebär att vi får se en del mål här. Testar mig på ett överspel!

Bayern Munchen hade jag stora förhoppningar på förra veckan då man verkligen pulvriserat det mesta av sitt motstånd den här säsongen. Man öppnade även piggast och hade ett ganska bra tryck på marängerna första kvarten av matchen. Men i den 19:e minuten åker man på en kontring, där Coentrao tar sig fram på vänsterkanten och hittar in till en fristående Benzema som lägger in 1-0 i tom kasse. Efter detta har tyskarna ännu mer boll och man kontrollerar verkligen spelet, men utan att direkt komma till en massa farligheter. Både Robben och framförallt Ribery hade stora bekymmer att ta sig förbi på kanterna, men måste berömma Coentrao samt Carvajal som båda två gör sin bästa match för säsongen.

I sin jakt på kvittering åker man istället på ytterligare ett par farliga kontringar, som kunde gjort det här returmötet till en ännu hårdare nöt att knäcka. Hemmalaget kommer storma framåt i planen idag och jag tror man kommer tillåtas ha ännu mer boll än vad man hade på Santiago Bernabéu. Jag tror inte riktigt att man var beredda på den matchbilden på spansk mark och därför borde man har en liten klarare bild om hur man ska uppträda idag. Men man kommer bjuda gästerna på kontringslägen idag och när både Ronaldo samt Bale är fit for fight så kommer man få se upp i spelvändningarna. Gör Real Madrid ett mål i matchen måste dessutom tyskarna skyffla in minst tre stycken för att avancera till final.

Inga nya bekymmer hos hemmalaget som kan mönstra samma lag som förra veckan. Inte heller några nya bekymmer hos gästerna som kan mönstra en riktigt stark elva. Jag blev lite besviken på Bayern i förra mötet och jag förväntar mig att man är snäppet vassare idag inför hemmafansen. Man vet att Real Madrid kommer spela väldigt avvaktande och man har förhoppningsvis en plan om hur man ska luckra upp försvaret. Men jag tror inte att gästerna kommer gå mållösa i den här matchen och då innebär det att hemmalaget får släppa ordentligt på tyglarna om man vill gå till final. Testar därför en mindre insats på över 3 mål (goal line) där det är insatsen tillbaka vid exakt tre mål.

  • Match: Bayern – Real Madrid
  • Spel: Över 3 mål (goal line)
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Insats: 2,5/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar