Real Madrid – Bayern

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid hade inga problem med att slå sig fram till kvartsfinal i turneringen då man lekte sig igenom gruppspelet för att sedan avfärda Schalke på ett väldigt övertygande vis. Övertygade gjorde man även i första mötet mot Dortmund, där man pulvriserade tyskarna hemma på Santiago Bernabéumed hela 3-0. Men tyskarna reste sig i returen och pressade spanjorerna hela vägen in på mållinjen, men man fick till slut se sig besegrade över dubbelmötet. Nu är det ytterligare en tysk motståndare som står på andra planhalvan, men en väldigt mycket bättre sådan. Att ”marängerna” har en offensiv av världsklass vet vi alla, och det känns inte särskilt troligt att man går mållösa från dagens match med den. Man vill givetvis ha med sig ett bra resultat inför returen och det är på hemmagräs som jag tror att man möjligen kan rubba tyskarna. Men samtidigt som man går på offensiven här så kan man bli straffade rejält bakåt. Jag ser ytterbackspositionerna som de svagaste korten hos hemmalaget och där har gästerna ett par herrar som kan röra på sig. Nu ärMarcelo förvisso tillbaka från skada och med i matchtruppen, men jag tror ändå man väljer att spelaCoentrao som är i matchform. Carvajal ställs förmodligen mot Ribery på sin kant och där tror jag inte att spanjoren kommer hänga med i svängarna. Hos hemmalaget stryker vi Jese, Khedira samt Arbeloa som gått skadade en längre period. Vi ställer även ett stort frågetecken för Gareth Bale som dragits med magproblem de senaste dagarna. Det hade givetvis varit ett stort avbräck för hemmalaget då Bale varit i toppform på slutet.

Bayern Munchen har dominerat stort hemma i Tyskland den här säsongen och är reda klara ligamästare sedan en tid tillbaka. Man är hela 17 (!) poäng före tvåan Dortmund och det är givetvis väldigt imponerande även fast tyska ligan inte känns som starkast för tillfället. Bayern har haft en relativt enkel resa till semifinalen, då man först och främst dansade sig igenom gruppspelet med fem vinster på sex matcher. Sedan har man även slagit ut både Arsenal samt Manchester United efter detta, där man i princip gjort det som krävts av laget. Det blev dock lite darr på ribban när Man U gjorde 0-1 på Allianz Arena i returmötet, där första mötet på engelsk mark slutade oavgjort. Men det här är en tysk maskin och man malde verkligen ner  Man U i slutändan och kunde vinna med komfortabla 3-1. Men nu ställs man mot lite tyngre motstånd, i alla fall om vi ser till det offensiva. Man har väl egentligen inte ställts på några större prov i defensiven, varken i CL eller i ligaspelet. Men idag kommer man bli ordentligt testade, för jag tror knappast Bayern åker till Spanien för att parkera bussen så som Chelsea gjorde igår. Men å andra sidan så kommer även gästerna testa hemmalagets försvar i afton, för här finns det kvalité. Jag tror som sagt att nyckel för bortalaget är kantspelet där Ribery och Robben håller till, där kommer Real Madrid att få problem.

Hos bortalaget stryker vi Thiago och Shaqiri som går skadade. Inte heller Van Buyten blir med då han ska bli pappa i dagarna. Jag har stora förväntningar på den här matchen då det förmodligen är två lag som bjuder upp och vill dansa. Spanjorerna vill ha med sig ett bra resultat inför returen och lär gå hårt för mål här. Men samtidigt så har Bayern Munchen en dödande offensiv som kan straffa hemmalaget rejält. Många mål hoppas jag på och spelar därför över 3 mål (goal line), där det är insatsen tillbaka på exakt tre mål.

  • Match: Real Madrid – Bayern Munchen
  • Spel: Över 3 mål (goal line)
  • Odds: 2,075 @ bet365
  • Insats: 4/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar