Real Madrid – PSG

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Real Madrid har vunnit Champions League två år på raken. Marängerna är alldeles unika med vad dem har lyckats åstadkomma, men till årets slutspel kommer laget med flera frågetecken. Efter att klubben vann Primera Division förra säsongen, är de numera helt borta från titelchansen med fjärdeplaceringen. Laget har uppträtt alldeles för ojämnt, färgstarka spelare presterar inte och misstagen har påverkat.

PSG kunde med alla dess nyförvärv inför säsongen, jogga hem Ligue 1. Champions League-gruppspelet var välutfört även det, när de kom före den tyska maskinen, Bayern München. De offensiva namn som kommer finnas på planen under den här matchen, är absolut världsklass. PSG har kanske den starkaste av topptrior och Real Madrid är inte mycket sämre på den fronten. Kan bli många mål i kvällens match.

Jag spelar på över 2,75 mål (Asian Handicap) till 1,68 @ ComeOn.

  • Match: Real Madrid – PSG
  • Speltips: Över 2,75 mål (AH)
  • Odds: 1,68 @ ComeOn
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 20:45, 14/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar