Dortmund – Real Madrid

The following two tabs change content below.
Speltips med analyser från läsarna. Här hittar du speltips från medlemmar, skriv ett speltips du med eller ta del av dagens speltips och analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Dortmund ser mycket starkare ut nuförtiden. Klubben har en klasstrupp och efter missen, 0-1-torsken mot Leipzig, i början av månaden har stilen hittats. Fyra raka bataljer är vunna, varav ena i CL mot Legia Warszawa och tre i Bundesliga, och målskillnaden i dessa är 20-2. Det polska CL-motståndet krossades med 6-0 på bortaplan. Värt att påpeka är att Dortmund är otroligt starka hemma på Westfalenstadion.

Real Madrid vann förra årets Champions League och nu toppas Primera División efter fyra vinster och två kryss på de sex inledande matcherna. Årets CL-upplaga höll på att sluta i ett fiasko, men 0-1 vändes till 2-1 under de absoluta slutminuterna mot Sporting. Stark comeback i en match som man annars inte imponerade i. Sedan 2012 har Real mött Dortmund tre gånger i Tyskland och förlorat samtliga matcher.

Jag spelar Dortmund +0 (Asian Handicap) till 1,90 @ bet365.

  • Match: Dortmund – Real Madrid
  • Speltips: Dortmund +0 (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 27/9

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!