Real Madrid – Barcelona

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Real Madrid lyckades skrälla och vinna med 3-1 i den inledande matchen av detta dubbelmöte, vilket betyder att Barcelona jagar ur brant uppförsbacke på Santiago Bernabéu. Rubrikerna handlade dock om inhoppande Cristiano Ronaldo som först satte 2-1 till Real och därefter blev utvisad. När stora ytor offrades i slutet av den förra matchen kunde Real Madrid fastställa resultatet till en 3-1-vinst.

Barcelona behöver göra något utöver det vanliga för att kunna vinna den här Supercupentiteln. Två mål ska hämtas in och det känns närmast omöjlighet. Dessutom ställs man mot världens kanske starkaste omställningslag. Räknar iskallt med att Barcelona kommer trycka fram positionerna i returmötet och med ytorna som uppstår ska Real Madrid ha mycket goda möjligheter att sätta spiken i kistan.

Jag spelar på Real Madrid Draw No Bet till 1,80 @ Ladbrokes.

  • Match: Real Madrid – Barcelona
  • Spel: Real Madrid DnB
  • Odds: 1,80 @ Ladbrokes
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 23:00, 16/8

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar