Barcelona – Real Madrid

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Barcelona inleder seriespelet i uppförsbacke. Katalanerna har förlorat en av deras superstjärnor, Neymar till Paris Saint-Germain för en världsrekordsumma. Lagets topptrio som snurrat upp försvar på löpande band under de senaste säsongerna är därmed sprucken. Ersättare har jagats, men hittills utan lycka. I kvällens match kan ”Barca” behöva bli smått desperata om de inte lyckas få in den första baljan.

Real Madrid kommer faktiskt från spel i en annan Supercupfinal, den europeiska. Där besegrade laget Manchester United, vinnare i Europa League med 2-1 och det var siffror som borde ha blivit större. Real Madrid har kapaciteten att sätta käppar i hjulen för Barcelona på bortaplan. Exempelvis har Barcelona fått syna fyra kort mot Real Madrid de två senaste gångerna när lagen mött varandra på Camp Nou.

Jag spelar på att Barcelona får flest gula kort till 3,25 @ bwin

  • Match: Barcelona – Real Madrid
  • Spel: Flest gula kort: Barcelona
  • Odds: 3,25 @ bwin
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 22:00, 13/8

SpelbolagBonusLänk
bwin1250 krSpela här!