Real Madrid – Barcelona

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid innehar fjärdeplatsen i Primera Division. Dess form har förbättrats på sista tiden. Samtidigt har klubbens säsong svajat ordentligt och marängerna känns inte lika solida som under förra säsongen. Real Madrids fundamentala problem är deras offensiva pjäser som inte alltid kliver fram och imponerar. Cristiano Ronaldo har faktiskt börjat göra mål, men han är emellertid lite ensam i målproduktionen.

Barcelona hittas på toppen av kullen, trots att det fanns många kritiker innan säsongen. En dipp verkar inte vara inom synhåll för gästernas del. Laget har spelat 24 raka matcher utan förlust. På de tre senaste matcherna är Barcas facit tre vinster samt en målskillnad på 8-0. Sist i raden att krossas var Deportivo La Coruna, med 4-0. Ett mer harmoniskt Barcelona, i bättre form, ska ha toppchans på minst en pinne här.

Jag spelar på Barcelona +0,25 mål (Asian Handicap) till 2,05 @ bet365.

  • Match: Real Madrid – Barcelona
  • Spel: Barcelona +0,25 (AH)
  • Odds: 2,05 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 13:00, 23/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar