Real Madrid – Barcelona

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid hade en tveksam inledning på säsongen men nu har marängerna trampat igång på allvar, minst sagt. Fem raka ligasegrar har man plockat med en förkrossande målskillnad på 25-3. Nu kanske man inte stött på de svettigaste av av alla motstånd, men ett snitt på fem mål per match skojar man inte bort oavsett. Den fina formen följde även med till Champions League där man slog Liverpool tidigare i veckan på Anfield Road. 3-0 slutade den matchen och man måste säga att ”marängerna” hade bra koll tillställningen. Ronaldo gjorde 1-0 och sedan fick vi se två baljor från den franska anfallaren Benzema. Det är två spelare som blir viktiga för Real Madrid idag och man har alla möjligheter att spräcka gästernas målnolla i ligaspelet. Men defensivt så tycker jag inte att laget ifrån huvudstaden imponerat så här långt trots att man hållit nollan i tre raka ligamatcher. Pepe och Ramos känns inte som det mest slipade mittbacksparet och jag tycker även att man kan sätta ett frågetecken för målvakt Casillas som sett bättre dagar. Dessa tre kommer bli hårt prövade idag och jag tror definitivt inte man håller någon nolla här. Någon nolla lär det heller inte bli i antal mål framåt. Hos hemmalaget stryker vi idag den skadade trion Jesé, Bale och Coentrao.

Barcelona har imponerat stort i ligaspelet den här säsongen och toppar ligan med sju vinster och ett kryss på kontot. Det som imponerar extra mycket är att målvakt Bravo inte släppt in ett endaste mål på åtta ligamatcher. Men någon nolla håller han knappast idag och jag tycker heller inte att Barcelona visat upp något bergsäkert försvarsspel så här långt trots dessa fina siffror. Man dominerar ju oftast bollinnehavet och ställs sällan på prov, vilket man kan glömma idag. Vi såg i Champions League hur det såg ut när man mötte lite tuffare motstånd i form av PSG, då släppte man tre bollar bakom sig direkt. Men kikar vi offensivt finns det inte mycket att klaga på hos katalanerna, där är man otroligt starka. Messi och Neymar har hittat ett fint samarbete inledningsvis på säsongen och man stod för ett varsitt mål i veckans match mot Ajax, innan man byttes ut med dryga halvtimmen kvar. Nu finns ju även Suarez tillgänglig för spel och denna trio kommer garanterat skapa chanser och hota hemmalagets försvar. Till skillnad från andra matcher så kan det uppstå en del kontringslägen för Barcelona idag och där tror jag att man får stor nytta av en löpstark Suarez.

Gästerna har inga större avbräck där vi stryker Douglas, Adriano och Vermaelen. Det lär bli bra fart i den här matchen och anfallsspelet kommer definitivt vara i fokus. Med den målform som båda lagen besitter så tror jag därför vi kan få se en hel del mål. Spelar därför en medelinsats på över 3 mål i matchen där det är pengarna tillbaka på exakt tre mål.

  • Match: Real Madrid – Barcelona
  • Spel: Över 3 mål (goal line)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Insats: 5/10 units
  • Spelstopp: 18:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar