Real Madrid – Barcelona

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid har stått för en ganska stabil inledning på säsongen och parkerar för tillfället på en andraplats i tabellen, med tre pinnar upp till serieledande Barcelona. Det känns som ett defensivt Real Madrid under ledning av Rafa Benítez och laget hade faktiskt bara släppt in fyra mål på 10 ligamatcher innan förra omgångens bortamöte mot Sevilla. Där var försvarsspelet som bortblåst och Sevilla kunde till slut vinna med 3-2. Nu är det en bättre offensiv som marängerna ställs emot och förbättrar man sig inte på den punkten kan det bli otrevligt. Real Madrid har gjort 12 mål på fem hemmamatcher den här säsongen, varar sex stycken de två senaste hemmamatcherna.

Barcelona fick också stryk på bortaplan mot Sevilla (1-2), men efter detta har laget samlat på sig fyra raka vinster och man toppar alltså tabellen. Om vi pratade om ett stabilt försvarsspel hos Real Madrid tycker jag inte vi kan säga det samma om Barcelona. Katalanerna har släppt in 12 mål på 11 omgångar den här säsongen, vilket är fler insläppta än de flesta topplagen. Men vänder vi på steken är offensiven ruskigt bra för tillfället med Neymar och Suarez som tagit stort ansvar när Messi varit borta. Men nu är argentinaren tillbaka och med i matchtruppen, vilket givetvis spetsar till anfallet ytterligare.

Det lär bli en fullsatt arena och laget vill säkerligen bjuda på fin anfallsfotboll när Barcelona kommer på besök. Lagen har sina styrkor i det offensiva och det hoppas jag visar sig ute på planen i en färgsprakande föreställning. Vi kör en högre insats på det här spelet med pengarna tillbaka på tre mål.

  • Match: Real Madrid – Barcelona 
  • Spel: Över 3 mål (goal line)
  • Odds: 1,75 @ bet365
  • Insats: 8/10 units
  • Spelstopp: 18:00

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar