Juventus – Real Madrid

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Juventus går mot en lysande säsong där man, utöver en plats i semifinalen här, säkrade sin fjärde raka ”scudetto” i helgen och man har även en cupfinal kvar att spela. Det som började aningen turbulent med ett överraskande skifte på tränarposten, där Max Allegri tog över, har inte påverkat bygget nämnvärt där man fortsätter att gå starkt. Dortmund och Monaco har slagits ut på vägen hit och man har i första hand visat upp styrka här hemma på Juventus Stadium där man spelar med mycket energi och trygghet till den fina inramningen. Sett över alla tävlingsmatcher under pågående säsong har man spelat 20-3-1, där den enda förlusten kom till i en cupmatch där många bänkspelare luftades. Saknas: Paul Pogba, Kwadwo Asamoah och Martin Caceres.

Real Madrid visar inte upp samma hysteriska form som man gjorde innan årsskiftet, där de regerandeChampions League-mästarna bland annat gick rent i gruppspelet, men har ur vissa avseenden hittat rätt på nytt där man åtminstone får med sig resultaten. 7 raka segrar i ligaspelet gör att man alltjämt har häng på Barcelona i ligatoppen och nollan intakt över dubbelmötet med grannen Atletico i kvartsfinalen tyder på att man har kommit ifrån det som såg ut att kunna bli ett chockerande tapp i åttondelsreturen mot tyska Schalke. Även om man alltjämt är oerhört starkt så känns man, för dagen, inte fullt så lika stabilt på den egna planhalvan att jämföra med det laget som Carlo Ancelotti förde till en titel i fjol. Saknas: Karim Benzemaoch Luka Modric går skadade. Sami Khedira är inte heller uttagen i tisdagens matchtrupp.

Juve är kanske världens bästa hemmalag, dessutom lyckades man spela (2-2) på Juventus Stadium mot Real Madrid förra året. Jag testar Juventus Draw no Bet

  • Match: Juventus – Real Madrid
  • Spel: Juventus DnB
  • Odds: 2,1 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20.45 5/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar