Real Madrid – Sevilla

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid kommer inneha förstaplatsen vid poäng i kvällens match. Just nu har man matchen mindre spelad än Barcelona med samma antal poäng. Vid sidan om seriespelet har Real Madrid blivit finalklara i Champions League efter att ha värjt undan lokalrivalen Atlético Madrid och väl där väntar Juventus. Matchen spelas den tredje juni i Cardiff, National Stadium.

Sevilla har redan säkrat fjärdeplatsen i serien. Nu kan man slappna av och känslan är att de kan bli ännu lite mer benägna att kliva på framåt och verkligen bjuda upp till dans. Offensiva situationer, leder inte sällan till hörnor. Real Madrids motståndare snittar 3,4 hörnor på Santiago Bernabéu och Sevilla 4,3 hörnor på resande fot. En lite speciell matchbild kan vänta.

Jag spelar på Sevilla över 3,5 hörnor till 2,05 @ bwin.

  • Match: Real Madrid – Sevilla
  • Spel: Sevilla över 3,5 hörnor
  • Odds: 2,05 @ bwin
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:00, 15/5

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar