Real Madrid – Sevilla

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Real Madrid är som bekant Champions League-mästare och ska spela final i UEFA Super Cup mot Sevilla. ”Marängerna” har trots förlusten mot PSG i International Champions Cup visat sig starka genom att både besegra Bayern Munchen och Chelsea. Finalen spelas på Lerkendal Stadion och Real brukar vara bäst när det väl gäller.

Sevilla har haft en bra försäsong och har vunnit samtliga matcher. Dock ska man komma ihåg att dessa matcher har varit mot sämre motstånd. Det blir spännande att se hur laget ställer om från att möta lag från andradivisionen till att få möta den spanska jätten. Jag tror man kommer få det tufft.

Jag spelar raka ettan till 1,83 @ bet365.

  • Match: Real Madrid – Sevilla
  • Speltips: Real Madrid (1)
  • Odds: 1,83 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 9/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar