Sevilla – Real Madrid

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Real Madrid fick en sprudlande start på första mötet i detta dubbelmöte. Vinnaren blir klar för kvartsfinal i Copa del Rey. Tre måls försprång och inget bortamål från Sevilla. En spelare med huvudrollen i matchen var James Rodríguez, som numera får måttligt med speltid. Colombianen sparkade in två av målen, varav ena från straffpunkten.

Sevilla startar ur uppförsbacke och kommer försöka vända på det här. En tidig balja och hoppet lever. Sevilla måste kliva på framåt och det borde de ha självförtroendet för med hemmastyrkan och en 4-0-kross av Real Sociedad på bortaplan i bagaget.

Jag spelar på över 1,25 mål (Asian Handicap) till 1,90 @ bet365.

  • Match: Sevilla – Real Madrid
  • Speltips: Över 1,25 mål (AH)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 21:15, 12/1

SpelbolagBonusLänk
Bet36521000 krSpela här!