Real Madrid – Sevilla

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid har som sagt gjort ett par spektakulära värvningar inför den här säsongen, då man plockat in Toni Kroos samt VM’s skyttekung, James Rodriguez. Det spetsar till det här laget ytterligare då man endast tappat Casemiro samt Alvaro Morata. Det är sagt från Ancelotti att båda dessa nyförvärv ska spela från start i afton och det verkar som man kommer bilda mittfält tillsammans med Luca Modric, vilket gör marängerna otroligt starka där. I övrigt finns alla kanoner med och i anfallet förväntas man starta med Bale, Ronaldo samt en Benzema i mitten. Med det mittfältet och anfallet så kommer Sevilla få vara riktigt bra idag om man ska lyckas hålla ner siffrorna, för det lär attackeras från alla håll och kanter. Real Madrid har inte imponerat i träningsmatcherna på försäsongen och har faktiskt inte vunnit ännu. Men motståndet har varit hårt och dessutom så har man roterat en hel del, då nästan samtliga har VM-spel bakom sig. Nu är det inte långt kvar till ligapremiären och det är dags att växla upp ordentligt och spänna musklerna. Supercupen är ingen Kalle-Anka titel ändå, så jag tror att man verkligen går in för att vinna den här.

Sevilla har blivit av med sin bästa spelare från förra säsongen, då Ivan Rakitic tog steget över till Barcelona. Kikar vi då på vad man värvat in så finns det ingen som kan ersätta Rakitic på mittfältet den här säsongen, där är Sevilla helt klart försvagade. Denis Suarez som man lånat in från Barcelona kommer bli något extra framöver tror jag, men den killen är 20 år och inte alls redo just nu. I anfallet ser man dock lika kraftfulla ut som föregående säsong, om inte än bättre. Iago Aspas har hämtats hem från England och man har även värvat en speedkula i Aleix Vidal från Almeria. Men bollarna ska komma upp till anfallet också, vilket blir tufft utan Rakitic. Summan av detta tror jag blir att Sevilla kommer bli hårt ansatta och helt enkelt får inrikta sig på försvar, vilket man inte är bra på. Ytterbackar Coke och Navarro v.s Ronaldo och Bale, ja ni ser ju hur det kommer sluta. Sen har vi mittback Fazio som kommer få fullt upp med Benzema idag, även det en mismatch. Det defensiva mittfältet med Iborra och Carrico kan grisa sönder en halvtimme av den här matchen möjligen, men i slutändan kommer man blir uppätna av James, Modric samt Kroos.

Jag tror att det här blir kattens lek med råttan, där det ska vara klasskillnad mellan lagen. Det enda som talar emot spelet är att det är tidigt på säsongen och spelet inte lär sitta till fullo ännu. Men marängerna har en offensiv nog för att kunna göra tre mål i kväll, och Sevilla har helt klart en defensiv som kan släppa till dessa mål. Vi testar en insats strax under medel på detta!

  • Match: Real Madrid – Sevilla
  • Spel: Real Madrid över 2,5 mål
  • Odds: 2,20 @ bet365
  • Insats: 3/10 units
  • Spelstopp: 20:45

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar