Sevilla – Real Betis

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Sevilla har förlorat flera spelare inför säsongen, men har inledningsvis sett bra ut. Jag tror faktiskt att ”Sevillistas” har goda möjligheter att lösa en ännu bättre plats i årets Primera División kontra i fjol. Laget har som mål att utmana den dominanta topptrion och avancera till Champions League. På hemmaplan är Sevilla en stor maktfaktor, inte bara i Spanien, utan även i Europa. Två hemmavinster av två möjliga har det blivit i serien, 6-4 över Espanyol och 2-1 över Las Palmas.

Real Betis får vara mer än nöjda om de kan landa i mittenskiktet av tabellen. Faktum är att de ses av många som en kandidat att trilla ur serien. Bra form nu, men schemat har varit tacksamt. Nu väntar den svåraste uppgiften sedan premiären på Camp Nou, där förlustsiffrorna mot Barcelona skrevs 2-6. Jag tror man får det tufft ikväll.

Jag spelar på Sevilla -1,0 mål (Asian Handicap) till 1,82 @ Unibet.

  • Match: Sevilla – Real Betis
  • Speltips: Sevilla -1,0 mål (AH)
  • Odds: 1,82 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 22:00, 20/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar