Real Betis – Sevilla

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Analyserar vi lagens kortflöde hittills denna säsong, har Betis lyckats tillskansa sig 52 kort, alltså 3,5 kort per match i snitt. Lite oväntat är det att mittfältaren Ceballos som toppar listan på flest varningar med sex stycken, då han är finlirare snarare än tuffing. Dock filmar och snackar han tämligen mycket, vilket är en krydda som kan få denna derbymatchen att explodera. Mittfältsgiganten Alfred N’Diaye har fyra gula kort, vilket inte är lika oväntat. Bollar vi över till Sevilla så har laget samlat på sig 44 kort under säsongen, vilket blir ett snitt på nästan exakt tre kort per match. Som väntat är det Iborra och Krychowiak som toppar den interna kortlistan hos Sevilla, två herrar som definitivt ligger i farozonen.

Tidigare derbyn mellan dessa två lag har urartat fullständigt och det blir nog extra laddat idag med tanke på att det var två säsonger sedan man spelade mot varandra, då Betis höll till i Segundan under fjolårssäsongen. Folk har verkligen längtat efter dem här matcherna och vi kan nog förvänta oss ett jäkla liv från läktarhåll idag. Den som har fått äran att döma den här matchen är Clos Gomez, som är en av ligans mest rutinerade herrar. Men rutin betyder inte nödvändigtvis att man är bra, vilket jag anser är fallet hos Gomez. Han snittar 6,5 kort per match hemma i Spanien den här säsongen och det tycker jag är ett väldigt högt snitt om vi ser till de matcherna han dömt.

  • Match: Betis – Sevilla
  • Spel: över 8 kort (asian)
  • Odds: 1,80 @ bet365
  • Insats: 6/10 units
  • Spelstopp: 20:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar