Real Madrid – Deportivo

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Madrid sitter i förarsätet i Primera Divisións titelstrid. I och med krysset borta mot jagande Barcelona förra veckan, är försprånget på hela sex poäng. Möjligen lite bitter eftersmak för huvudstadslaget eftersom en 2-0-ledning över Borussia Dortmund tappades till 2-2 i veckans Champions League.

Deportivo befinner sig nere i botten och är flera klasser sämre än Real Madrid, men på målfronten har de levererat stort de senaste veckorna. Fem strutar framåt senast, tre i förlustmatchen mot Málaga och två när Sevilla blev ett nummer för stora. Sex seriematcher med mål åt båda håll uppradade.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 2,10 @ bwin.

  • Match: Real Madrid – Deportivo
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 2,10 @ bwin
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 11/12

SpelbolagBonusLänk
bwin1100 krSpela här!

Lämna ett svar