Real Madrid – Deportivo

The following two tabs change content below.
"En lirare med stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under ett antal år där fotboll, innebandy och kampsport intresserar mig mest".

Latest posts by Puyol (see all)

Dela artikeln:

Real Madrid sitter i förarsätet i Primera Divisións titelstrid. I och med krysset borta mot jagande Barcelona förra veckan, är försprånget på hela sex poäng. Möjligen lite bitter eftersmak för huvudstadslaget eftersom en 2-0-ledning över Borussia Dortmund tappades till 2-2 i veckans Champions League.

Deportivo befinner sig nere i botten och är flera klasser sämre än Real Madrid, men på målfronten har de levererat stort de senaste veckorna. Fem strutar framåt senast, tre i förlustmatchen mot Málaga och två när Sevilla blev ett nummer för stora. Sex seriematcher med mål åt båda håll uppradade.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 2,10 @ bwin.

  • Match: Real Madrid – Deportivo
  • Speltips: BLGM
  • Odds: 2,10 @ bwin
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 11/12

SpelbolagBonusLänk
bwin1250 krSpela här!