Real Sociedad – Villarreal

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Real Sociedad hade en godkänd premiär mot Celta Vigo, inte minst sett till resultat. ”Los Txuri-Urdin” lyckades vända ett uddamålsunderläge till att vinna efter en sen straffspark. Sociedad drar fördel av att spela på hemmaplan och möter dessutom ett skadeskjutet Villarreal i kvällens match. Givetvis ska hemmalaget vara favoriter. Detta är emellertid två jämnbördiga lag och matchen kommer förmodligen sluta väldigt jämnt. Känslan inför matchen är att krysset borde ligga nära till hands.

Villarreal förlorade istället mot nykomlingen Levante efter ett baklängesmål (på straff) i slutminutrarna. Insatsen fanns mer att kräva av, men åtminstone skapades målchanser och det hade kunnat sluta helt annorlunda. Skadeproblemen i truppen är ett orosmoment och ställer vissa frågor inför framtiden, men de ska ändå ha kapaciteten att pressa Real Sociedad och även plocka poäng i den här matchen.

Jag spelar på Villarreal +0,5 (Asian Handicap) till 1,78 @ Unibet.

  • Match: Real Sociedad – Villarreal
  • Spel: Villarreal +0,5 (AH)
  • Odds: 1,78 @ Unibet
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:15, 25/8

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar